Minőségpolitikánk

Célunk: Termékeink széles választékával, biztonságos és folyamatos jó minőségével elismerést szereznünk a belföldi és nemzetközi piacokon, azt folyamatosan megtartsuk és növeljük piaci részesedésünket a partnereink hosszú távú megelégedettsége mellett.

Alapvető célnak tekintjük, hogy termékeink megfeleljenek az Európai Uniós szakhatósági előírásoknak és a fogyasztói elvárásoknak.

Termékeinket folyamatosan korszerűsítjük, ezért azok biztonsággal alkalmazhatóak, hatásuk, hatástartósságuk kifogástalan.

Termékeink előállításához szükséges anyagok beszerzésénél nagy súlyt fektetünk a beszállítók megbízhatóságára, az anyagok jó és egyenletes minőségére, és azok minőségének ellenőrzésére.

Hazai gazdaságunk növekedése érdekében, ahol csak lehetőségünk van rá, előnyben részesítjük, és magyar beszállítókkal dolgozunk.

A vezetés biztosítja, hogy dolgozóink minden szinten megismerkedjenek a társaság minőségpolitikájával, a minőségirányítási rendszer céljaival és megvalósításának módszereivel. Folyamatos képzéssel biztosítjuk a minőségi munkavégzéshez szükséges ismereteket, és hogy annak fejlesztése érdekében mindent megtegyenek dolgozóink.

A biztonság és minőség folyamatos javítása érdekében a minőségügyi szabványnak megfelelő belső és külső auditokat folytatunk, a kialakított minőségirányítási rendszert folyamatosan fenntartjuk és továbbfejlesztjük.

A termelésünk során szem előtt tartjuk a szakhatósági követelményrendszereket és környezetvédelmi előírásokat.

 

 

Jelszavunk: Minőség, biztonság, pontosság és megbízhatóság

 

 

Simon Vince

Ügyvezető igazgató