Gyártásunk

Beruházásainknak és technológiai fejlesztésünknek köszönhetően a Metatox Kft. több mint 20 év tapasztalattal rendelkezik a kártevőirtószerek gyártásában és kiszerelésében.

Üzemünket több fejlesztési ütemben újítottuk fel, bővítettük és modernizáljuk jelenleg is.

Technológiai fejlesztéseinknek köszönhetően bármilyen hatóanyag felhasználásával alkalmasak vagyunk kis-, és nagy kiszerelésű granulált, pépesített és szemes takarmányra felhordott hatóanyagú irtószerek gyártására, folyadék és krém alapú riasztószerek előállítására és kiszerelésére, valamint por és folyadék formulációjú rovarölőszerek előállítására és csomagolására.

Törekvésünk, hogy olyan termékkínálatot alakítsunk ki Önöknek, amely tökéletes hatásfok és hatástartósság mellett maximálisan megfelel a környezetvédelmi előírásoknak, ezzel elősegítve, hogy használatuk a legkisebb kockázattal járjanak mind a felhasználókra, mind pedig a környezetre nézve.

Lakossági piacra szánt rágcsálóirtó szereinket 150-400gr-os kiszerelésben, hagyományosan, papírdobozba helyezett zacskós csomagolásban kínáljuk, melyeknek esztétikai megjelenése kifogástalanul alkalmas bolti térben való elhelyezésre és tökéletesen egységes a Metatox Kft. által gyártott többi termék arculatával.

Nagyobb felhasználóknak, kártevőirtó vállalkozásoknak, gazdálkodóknak kínált rágcsálóirtó szereinket 5-20-50kg-os kiszerelésben, hozzájuk tartozó dobozban, műanyagvödörben, illetve zsákos kiszerelésben kínáljuk.

Amennyiben a fentiektől eltérő tömegű és kiszerelésű igénye merülne fel, technológiáinknak köszönhetően, egyeztetést követően azt is képesek vagyunk kielégíteni.

További technológiáink lehetővé teszik, hogy mind por, mind krém, mind pedig folyadék formulációkat is képesek vagyunk legyártani és kiszerelni.

Kereskedelmi forgalomba szánt rovarölő szereinket por formulában gyártjuk, és 100gr-tól 1kg-os kiszerelésben, kiszórásra alkalmas, illetve elegyítésre alkalmas műanyag tégelyben forgalmazzuk.

A maximálisan környezetkímélő, hajtó-gáz mentes, mechanikus pumpával ellátott folyadék formulában kínált szúnyog-, és kullancsriasztó szerünket 50ml-es térfogatban, míg a szúnyog-, és kullancsriasztó krémünket 40gr térfogatú műanyag tégelyben kínáljuk vevőinknek.

Szabad kapacitásaink mértékéig bérgyártási tevékenységben is érdekeltek vagyunk.

Fő feladatunknak tekintjük a vevői igények megbízható, maximális, maradéktalan, minőségi kiszolgálását. Ennek elérését folyamatos továbbképzéssel és technikai háttérbővítéssel kívánjuk elérni. Így, amennyiben a fent jelzett termékváltozatok közül Ön bér-gyártatni szeretne, örömmel vesszük felkérését.

 

Simon Vince

Ügyvezető igazgató